Home » Blog » Overdosis

Overdosis

Gepubliceerd op 10 juni 2018 17:26

Hoewel ze zich dagelijks bezig houdt met de verkoop van old stock onderjurkjes en zich regelmatig zorgen maakt over de overdosis adrenaline die erbij vrijkomt wanneer ze iemand weet te overtuigen van de schoonheid ervan, beseft ze dat er zoveel schoonheid is dat het moeilijk is aan een een overdosis te ontkomen.

Afgelopen woensdag was ze als genodigde bij de Premiere Twools van Scapino Ballet. De plek waar talent, originaliteit en eigenheid samenkomen. Hoewel haar voorkeur uitgaat naar klassiek ballet en ze hier zo nu en dan het idee had in een Star Wars film te zijn beland, was het effect op haar psyche er niet minder om.

Scapino brengt haar keer op keer in een extase. Overweldigd wordt ze door een samenspel van beeld en geluid in Twools wat op science fiction-achtige wijze enigszins dominant de sfeer bepaalt, vooral bij Ladder 84. In de flyer werd gesproken over dans- en theatermakers die het zelfvertrouwen en lef hebben een eigen gezicht te laten zien. Die weten wat er speelt in de wereld en daar hun inspiratie vandaan halen. En, de dansers die met hun uitgesproken persoonlijkheden en betrokkenheid een grote inspiratiebron zijn. Bij Norai (verlangen) waar voor elke reden een beweging is, werd ze het meest tot het ballet bepaald. While the leaves are blowing, een ode aan degenen die de juiste partner niet kunnen vinden liet haar langzaam ontsnappen aan haar dagelijkse overdosis en langzaam meevoeren naar Kiss the void of east and west, waarbij haar gedachten afdwaalden naar het verhaal achter de dans; de eenzaamheid en het zoeken naar contact. Bij It's Gonna Rain, moest ze zichzelf beloven te waken voor een overdosis. Hierbij werden de fysieke grenzen opgezocht. 

Ze wist even te ontsnappen aan de overdosis. Ze wist ook dat ze dat het haar bij de klassieker Pearl de Baroksensatie niet zou lukken! Maar, het was goed zo het was!

Terug naar haar Vintage'Lein, terug naar old stock onderjurkjes ...

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.