• Een website vol Limited Editions en Inclusief haar liefde voor alle dingen die het leven mooier maken!
  • De Vintage Boutique met een vleugje Franse Chique
Welkom » Snob Shop

Poeder & Dons

Gecharmeerd door de enorme variatie in de prachtige ontwerpen van poederdozen heb ik net als bij alles wat ik aanbied wereldwijd de krenten uit de pap gekozen om te verkopen in mijn Vintage Boutique vol Romantiek. Ik zie ze als mijn kleine kunstwerkjes die ik een prachtig plekje in huis geef en met regelmatig verwissel voor een nog mooiere.

Poederdoosjes in allerlei variaties om te verzamelen, te gebruiken, of zelfs te vullen met mijn Eco Chique Poeders etc. Nieuwsgierig geworden? Shoppen? Klik hier!

 

Tureluren & Miniaturen

Uren kan ik turen naar de duizenden ontwerpen van de vintage parfum miniatuur flesjes

De één nog mooier dan de andere. Gevuld ter promotie van de geurtjes uit de grote flessen. Een hele geschiedenis komt hiermee voorbij. Weelderig en van kristal in de betere tijden, sober en van glas in de mindere tijden.

Het is heerlijk ze te verzamelen en een collectie samen te stellen passend bij jouw verhaal! Start meteen met verzamelen Shoppen?  Klik hier!

 

Charmeren & Scheren

Nee, scheren met mooie scheerspullen is niet alleen meer voor de heren!

Ik stel voor dat wij vrouwen ons ook met al deze luxe omringen bij het scheren. Of het nu gaat om een kom of een kwast, een mes, er is niets meer dat verrast. Van nu af aan zullen er in onze Boudoirs deze mooie spullen staan en zullen we ermee aan de slag gaan.

En mochten die mannen het persé willen, misschien kunnen ze dan zo nu en dan eens gebruik maken van onze spullen Shopppen?   Klik hier!